Colorbox Logo Početna         Osobno         Ideja         Galerija         Osvrti         Colorama         Izdvojeno        Kontakt  

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

ELLE DEKOR SAJAM, Zagreb

Od 28. do 30. svibnja 2010. na zagrebačkom se Laništu održao Elle Dekor sajam, prvi takav u svijetu, i okupio 70-ak izlagača sa ciljem predstavljanja svojih ponuda.

Da Hrvatska prati svjetske trendove, bilo je očigledno, jer nije nedostajalo poznatih brendova no, nažalost, na prste se jedne ruke moglo nabrojati naše domaće proizvođače. A ako su svi koji su željeli ( ili si to mogli priuštiti ) bili ovdje, nameće se pitanje: znači li to da je dan kad je otvoren sajam Elle Decor – dan kad je umrla Ambienta? 
Jer pojam klasičnog sajamskog izlaganja pada u vodu samim ulaskom u prostor zagrebačke Arene, koji svojom kvadraturom istovremeno i nudi i ruši pojam 'malog' sajma dok prostire pred posjetioca ugodan, oku saglediv prostor u kojem ni u jednom trenutku nije nedostajalo zbivanja - od gostovanja poznatih svjetskih dizajnera ( Karima Rashida, Ulfa Moritza i Mortena Vossa ) do radionica, stručnih savjetovanja i ( nažalost jednostranih ) panel rasprava.
I sve to u tri dana. Kratko, slatko i dovoljno.

http://www.elledekor.hr/ ) 


Trava


Colorbox


All images contained on this site are copyrighted by Colorbox.
Website created 2010. All rights reserved.