Colorbox Logo Početna         Osobno         Ideja         Galerija         Osvrti         Colorama         Izdvojeno        Kontakt  

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fotelja
Ideja

Koliko ste puta u izlogu nekog grada ugledali stvar od koje niste mogli odvojiti pogled? Stajali ste i razmišljali kamo bi u svoj prostor mogli uklopiti tu prelijepu stvar, svjesni da vam se to ili stilski ili prostorno ne uklapa? Ili možda jednostavno onog trenutka niste imali novaca a jasno vam je bilo da se ovamo više nećete imati priliku vratiti pa ste sa žaljenjem produžili dalje.

Meni se to desilo bezbroj puta. Prelijepi komad, a ja ne znam kamo s njim. Ne znam ni kako se od njega odvojiti, na koji način pronaći malo mjesta i gdje ga utrpati...?!?..

E pa ovo je takav prostor! Još je, doduše, u nekoj drugoj funkciji ali uskoro će postati sakupljalište vrlo posebnih malih dekorativnih elemenata, onog nečeg koje kad uhvatiš nikako ne možeš ispustiti iz ruku. Nije cilj da budu moji, samo da nađu svoje pravo mjesto pod suncem - i možda će upravo vaš dom biti mjesto u koje će se uklopiti.


Trava


Colorbox


All images contained on this site are copyrighted by Colorbox.
Website created 2010. All rights reserved.