Colorbox Logo Početna         Osobno         Ideja         Galerija         Osvrti         Colorama         Izdvojeno        Kontakt  

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fotelja
PET DESIGN

Sjećam se dana kad smo kod kuće jednoglasno zaključili da se naš pas od oštrodlakog jazavčara pretvorio u malog kita. U kojem se vremenskom periodu to dogodilo nismo baš sasvim sigurni ali metamorfoza je definitivno jednoga dana postala veoma očita. Kad smo ju ( radi se o maloj kujici ) pokušali podići prvo smo se svi redom zabrinuli; pomislili da nam se dogodila neka kolektivna atrofija mišića ili tako nešto. Kao, naglo smo ''spešali'' pa više nemamo snage dići u krilo svog malog psića...A ona? Ona je neodoljiva. Pogotovo kad uperi taj mokar nos u naše lice i zagleda nam se u oči. Ma tko ju ne bi volio! I beskrajno uživa! U svojoj nam se maznosti baci za vrat ili skoči na trbuh nesvjesna da, u svojstvu malog kita, to može biti čak i opasno. Ali, dovraga, pa čak i da nam popucaju rebra ne bi se odrekli tog užitka. Mi, vlasnici kućnih ljubimaca, često nemamo kriterije pa kao i roditelji male djece dozvoljavamo da nas ljubimac doslovce maltretira nesvjesni da to maltretiranje ponekad prelazi preko svih granica dobrog odgoja. showpic.Da ne pričam kako smo za svog kućnog ljubimca spremni izdvojiti posljednji novčić kako bi 'njegova visost' dobila najbolje uvjete za život i gadgete koje smatramo da treba. Jer definitivno ih treba. ( Je'l to netko rekao da ne treba? neka ponovi ako se usuđuje, da ga čujem!!! )

Eto, takvi smo mi vlasnici pasa, mačaka i svih ostalih malih stvorova koji su nam se uvukli pod kožu. Stoga nije ni čudo što se dizajnerska industrije sve više posvećuje kućnim ljubimcima kao ciljanoj skupini yhst-69328165909994_2068_151621243apelirajući na naš dobar ukus i želju da naš ljubimac ni u čemu ne zaostaje za nama. Pa tako njihovi ležajevi već graniče sa naučnom fantastikom a garderobice doslovce prelaze granice dobrog ukusa. Neki dan sam na netu vidjela mačje ležajeve obješene na zid i baš su mi se dopali. I ja želim jedan takav, za svog malog kita. 

I dok smo mi još manično kupovali desetke vrsta pasje p12303668hrane kako bi pronašli onu koja najbolje odgovara njenom malom želucu, naš je kitek požvakal tapete u hodniku. Mrtvi hladni zaključili smo ''da si je malo zdekorirala stan''  a ona je u međuvremenu požvakala i zavjese u dnevnoj sobi. Ah, pa dobro, kupit ćemo nove!

A vjerujte mi, ni približno ne bih tako ležerno reagirali da su, kojim slučajem, tako nešto čak i u mnogo blažem obliku, uradila naša djeca.  -the-dog-and-his-housekeeping-staff



 
Trava


Colorbox


All images contained on this site are copyrighted by Colorbox.
Website created 2010. All rights reserved.