Colorbox Logo Početna         Osobno         Ideja         Galerija         Osvrti         Colorama         Izdvojeno        Kontakt  

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Fotelja
SVE JE U DETALJU

   Dom bez detalja je kao čovjek bez karaktera; ima sve elemente potrebne za funkcioniranje ali nema ono što ga određuje – karakterizira.
Dobar detalj u stanu je kao kap parfema na vaš savršen outfit. Kao fina marama koju svežete oko vrata na stare traperice i bijelu majicu. Ili štikle koje obujete na neki svakidašnji komad garderobe i odjednom odletite u neku drugu dimenziju ( što svakako muškom rodu ne bih preporučila, oni nek potraže neku drugu pistu za uzlijetanje ).

Vaš namještaj može biti iznimno skup ili iznimno jeftin, potpuno je nevažno, detalj je
ono što može čitav koncept urušiti ili uzdignuti do savršenstva.12-detail_180_x_230_135_x_172 Detalj ima karakteristiku da utopli prostor, da zainteresira, da šarmira. I nije važno koliko ste ga platili, važno je da se on na to mjesto uklapa kao Lego kockica.
Sjećam se kad sam u jednom od onih velikih građevinskih lanaca pronašla svoju mršavu metalnu žiraficu. Bila je posljednji primjerak i već izdaleka sam krenula k njoj kao magnetom privučena osjetivši gotovo trenutačan strah da će je netko prije mene dohvatiti. Jeste li to kada osjetili? Ako niste onda neka vam to bude pokazatelj. Ako jeste onda znate da je upravo taj osjećaj pokazatelj da se radi o pravoj stvari – vašoj stvari. Nikad nemojte dvoumiti oko kupovine takvog primjerka, bilo da se radi o garderobi, namještaju ili dekorativnim elementima jer s njime nikad, ali baš nikad nećete pogriješiti. Pogled na njega ispunit će vas osjećajem zadovoljstva čak i onda kad mislite da vam baš i nije trebao, da nemate dovoljno mjesta za njega ili da ste ga preplatili
9_upton_living_h_200_x_160      Detalji su kao puzzle, biraju se, rotiraju i napokon sjednu na svoje mjesto u motivu kojeg smo izabrali a nazivamo ga domom.
I moja žirafica na svojoj je lokaciji i svaki pogled na nju hitri je bljesak sjećanja i mješavina osjećaja zadovoljstva što sam ju pronašla, što sam ju prva dohvatila i što je upravo ovdje, pored mog televizora, našla svoje mjesto pod suncem.

 
Trava


Colorbox


All images contained on this site are copyrighted by Colorbox.
Website created 2010. All rights reserved.